Telefon

929 46 477

E-post

party@merlykke.no

Lek og utforsking er alltid deilig 

Veldig mange benytter seg av sexleketøy og erotiske produkter for å krydre sexlivet og oppnå større nytelse. Man kan skape spennende opplevelser med mer nærhet og intimitet med sin partner, eller man kan få leve ut sine fetisher eller seksuelle fantasier. Uansett hvem våre kunder er, dere sivilstatus eller hva de liker og tenner på er vårt mål og kunne tilby produkter for alle.  Har vi ikke det kunden ønsker i vårt varesortiment kan vi oftest skaffe det.  

Kvalitet og kunnskap 

Et tett og godt samarbeid med produsenter og leverandører gjør at våre kunder kan velge fra øverste hylle blant bestselgende, trygge kvalitetsprodukter fra kjente merker og produsenter. Vi er opptatt av å være i forkant av markedet og investerer mye tid og energi i å ha god kunnskap om våre produkter, slik at våre kunder alltid skal kunne stole på at produkter handlet hos MerLykke AS er de beste og nyeste på markedet. Vi forventer at våre selgere holder et høyt kunnskapsnivå og er gode til å dele denne med kundene, slik at de kan hjelpe kunden ta de rette valgene.  

Vesken og våre produkter 

Alle våre selgere blir utstyrt med en produktveske de har med seg når de skal på party. Utvalget i vesken består av dildoer, vibratorer for G-punkt og klitorisstimulering, glidemiddel og massasjeoljer. Vi har også produkter for rengjøring og forskjellige litt frekkere leketøy med oss i vesken på party. Selgernes vesker oppdateres stadig med nye spennende produkter til konkurransedyktige priser.  Din jobb som selger blir å hjelpe våre kunder finne produkter som krydrer, forgyller og setter gullkant på sexlivet.