Telefon

929 46 477

E-post

party@merlykke.no

Å være homepartyselger er en givende, utfordrende og spennende ekstrajobb. Hvis du liker å møte nye mennesker og spre kunnskap er dette kanskje noe for deg? Hovedsakelig er arbeidstiden fredag og lørdag kveld et par ganger i måneden, men du må gjerne jobbe mer hvis du ønsker. Som selger besøker du våre vertinner i deres hjem og viser frem våre mest populære produkter på et av våre LykkeParty.  

Hvem søker vi

Vi leter etter engasjerte, utadvendte personer som er løsningsorienterte når det gjelder. Du må så klart ville jobbe med sexleketøy som homepartyselger. Du er over 23 år, har førerkort og bil og er trygg på deg selv. Du kan snakke fritt om våre produkter foran små grupper av mennesker. Du er god til å engasjere kundene og de får føle, smake og lukte på det du viser frem. Du er opptatt av å gi god og riktig informasjon, og kan svare på spørsmål å veilede kunden i å finne rett produkt for seg. Vi forventer at våre selgere møter godt forberedt med en positiv innstilling, stolte av å representere MerLykke.   

LykkeParty

Våre homepartys holdes ofte i forbindelse med jentefester, parmiddager, bursdagsfeiringer eller utdrikningslag og selgeren skal bidra til at det blir en morsom og underholdende kveld for deltakerne. Selgerne bidrar til å lage rom for spørsmål, og forhåpentligvis litt fnising og diskusjoner. Målet er selvfølgelig at alle skal forlate våre homeparty med noe. Enten det er et morsomt minne, følelsen av en vellykket festkveld, ny kunnskap men mest av alt en bestilling. 

MerLykke AS gir opplæring, veiledning og oppfølging til alle våre selgere, dette for at både selger og kundes opplevelse skal bli optimal. Du vil få god oversikt og informasjon over våre produkter, samt at vi har vårt eget opplæringsmateriale våre selgere skal benytte seg av.  

Taushetsplikt

Alle våre selgere og medarbeidere har selvfølgelig taushetsplikt. Vi ønsker at alle våre kunder skal føle tillitt og trygghet til at vi behandler deres spørsmål og henvendelser konfidensielt. Alle bestillinger sendes diskret pakket hjem til vertinnen. I tillegg til å presentere og selge sexleketøy, er en av dine viktigste oppgaver å opptre både profesjonelt og ivareta våre kunders personvern og integritet. 

Jobb og inntekt

Jobben er provisjonsbasert og innebærer mye frihet men krever også en del selvstendighet, da du som selger selv må velge å investere din tid og ditt engasjement. Ditt engasjement og evne til å jobbe fokusert og målrettet vil være styrende for din egen inntjening. MerLykke vil legge til rette for at du har mulighet til å utvikle deg innenfor både produktgruppen og salg. Vi setter ingen begrensing for hva hver enkelt selger kan tjene. Dette beregnes ut i fra hvert salg du gjør når du jobber.

 

Mer informasjon…

Vil du lese mer om produktene? Klikk her…

Lurer du på noe om jobben? Les våre spørsmål og svar…

Vil du vite mer om Merlykke AS og hva vi står for? Mer informasjon…

Intressert?

Søknad

Er du den vi søker? Send en søknad!