Telefon

929 46 477

E-post

party@merlykke.no

Synes du at et godt sexliv og nytelse er noe alle fortjener, uansett hvem man er eller hva man liker? Da er du den vi leter etter!

Om oss 

Det finnes mange veier til nytelse og sexleker er en av dem. Vi i MerLykke er opptatt av å legge til rett for at flest mulig, uavhengig av kjønn og legning, skal få mulighet til å oppleve den spennende verden av sexleketøy som finnes. Vårt mål er å kunne tilby produkter for alle.   

Nytelse er for alle. 

Så enkelt kan det faktisk brytes ned, og dette står vi i MerLykke for fullt og helt. Vi jobber for at alle mennesker skal ha rett til å oppdage og oppleve nytelse ved bruk av sexleketøy uavhengig av hvem de er.  Målsettingen vår er å på en lærerik, spennende og morsom måte hjelpe mennesker til et bedre samliv med mer lyst, glede og lidenskap. Vi ønsker å bryte tabuer rundt erotiske produkter og heller bidra med kunnskap, informasjon og veiledning til våre kunder for å oppnå mer nytelse. Vårt konsept er å tilby et godt utvalg av kvalitetsprodukter og gjennom engasjerte og kunnskapsrike selgere dele denne informasjonen med våre kunder. 

Hvem er vi 

MerLykke består av et team dyktige homepartyselgere som dekker hele landet, samt et team med engasjerte og kunnskapsrike personer med forskjellig bakgrunn. Sammen jobber vi for å oppnå våre mål om å spre MerLyst, MerNytelse, MerVerlære og MerLykke. Vi brenner for at våre selgere skal være de beste i landet. De med mest kunnskap, best utvalg i sine vesker og med en pasjon for videreformidling og opplæring. Vi skal ha et produktutvalg som passer til alle og søker hele tiden etter å forbedre og fornye oss.  

Vi tilbyr våre selgere 

Vi tar oss av opplæring, produktutvalg, forsendelser og promotering av vårt merke. Så vil vi at selgerne våre bringer pasjonen til hvert eneste party. Vi vil skape det beste teamet, sammen med våre selgere. Ingen kan klare noe så stort og så viktig alene. Derfor er vi opptatt av å finne og utvikle de beste. Hvordan skal vi klare det tenker du kanskje. Vi tror på teamarbeid, støtte og oppæring. Vi vil at alle våre selgere skal føle seg ivaretatt og hørt med deres ideer og behov. Vi er alltid åpne for innspill og forbedringer. Det er tross alt selgerne som er hjertet i MerLykke. 

Ta steget å bli en del av MerLykke som homepartykonsulent og bli med på vår utvikling og fremgang!

Mer informasjon…

Vil du lese mer om produktene? Klikk her…

Lurer du på noe om jobben? Les våre spørsmål og svar…

Vil du vite mer om Merlykke AS og hva vi står for? Mer informasjon...

Er du klar for en ny og spennende ekstrajobb? Send oss en søknad…