Telefon

929 46 477

E-post

party@merlykke.no

Homepartykonsulent

MerLykke mottar en partyforespørsel via våre hjemmesider og markedsføring, selgerne får mulighet til å booke disse partyene. Når partyet er holdt mottar du bestillinger fra gjestene. Disse sendes til MerLykke, vi pakker og sender bestillingene og du som selger kan heve din provisjon.
Nei, du trenger ingen salgserfaring for å jobbe hos oss. MerLykke vil gi deg den opplæringen du trenger, både innen salg og vårt sortiment. Vi vil at du skal lykkes.
Etter å ha satt deg inn i vårt opplæringsmateriale samler du noen venner eller bekjente til et opplæringsparty. Dette for at du i en trygg setting skal få øvd deg foran en gruppe mennesker. Som takk mottar dine gjester på ditt opplæringsparty en gave fra MerLykke. Du kan etter dette booke partyer gjennom vårt partybookingssystem.
Homepartykonsulent er en selvstendig jobb, men du står ikke alene. Når du lykkes, lykkes også vi og vi ønsker å være et team. Derfor tilbyr vi støtte og opplæring til alle våre selgere. MerLykke jobber kontinuerlig for å skape de beste rammene og forutsettingen for at hver enkelt selger skal få utnyttet sitt potensial. Vi er her for dere.
Som selger hos oss trenger du ikke skaffe party selv. Merlykke tar seg av all jobb og kostnader det er for å finne vertinner som vil holde et homeparty. Vi markedsfører oss over hele landet, når vi får inn en partyforespørsel vil selgerne i nærheten få lik mulighet til å booke og holde dette partyet.
Ja det kan du. Som homepartyselger for MerLykke kan du finne egne vertinner og booke party med. Du vil da motta en økt provisjon fra MerLykke for alle party som du booker selv. MerLykke stiller ingen krav til våre selgere om å finne egne vertinner, men etterhvert som du jobber kommer du enklere i kontakt med vertinner. Du kan jobbe så mye du vil.

Økonomi og betalinger

Det er en fordel å ha et enkeltmannsforetak, men det er mulig å bruke en faktureringstjeneste for å motta din provisjon. Vi hjelper deg med videre informasjon om dette hvis du blir en del av vårt team.
Som selger får du betalt en provisjon av salget på hvert party du holder. Hva du tjener henger sammen med hvor ofte du er ute på party å jobber samt hvor mye du selger for per party. Dette er en veldig selvstendig jobb hvor din egen innsats er med å styre din inntjening. Hvor mye du vil motta i provisjonen opplyses om ved ansettelse.
Jobben forutsetter at du har førerkort og tilgang på egen bil. Hvis du må kjøre over 6 mil tur/retur til et party vil du få kjøregodtgjørelse fra MerLykke.

Våre produktvesker

En produktveske fra MerLykke er diskret og inneholder et bredt utvalg av våre beste og mest solgte produkter innenfor hver kategori. Dette kan være blant annet dildoer, vibratorer, glidemiddel, massasjeoljer og annet innen intimprodukter og sexleketøy. Vi ønsker at våre selgere skal være trygge på at det de presenterer er av god kvalitet til riktig pris, slik at det er enkelt å gjøre en god jobb. Gjennom å sette sammen en nøye utvalgt og gjennomtenkt veske legger til rette for at hver enkelt skal kunne lykkes.
Ja, når du begynner som selger for MerLykke kjøper du produktene til din veske for tilnærmet innkjøpspris. MerLykke oppdaterer jevnlig veskene med nye og spennende produkter.
Du kjøper ikke inn produkter for videresalg. Du som selger har ansvar for å ta i mot bestillingene på party du er ansvarlige for. MerLykke har eget lager hvor vi pakker og sender bestillingene fra dine party. Vi tar oss av fakturering av kunder og din provisjonsutbetaling.